Om oss

Vi är Göteborgs experter på skönhetsbehandlingar

Skönhetskliniken grundades 2012 och är belägen nära Avenyn i centrala Göteborg. På grund av vår professionalism och gedigna expertis har vi kunder från hela Sverige såväl som från utlandet. Hos oss blir du alltid vänligt bemött av erfaren och legitimerad personal med stor kunskap om estetisk dermatologi och alla former av behandlingar med vackert, hållbart och säkert resultat.

Skönhetsklinikens målsättning är att erbjuda dig som kund ett brett utbud av medicinskt säkra och effektiva skönhetsbehandlingar. Våra välutbildade medarbetare utför alla former av behandlingar från tatuering av läppkontur till rekonstruktion av bröstvårtor, fettreducering och cosmeceutiska ansiktsbehandlingar. Vi följer förstås alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar, och arbetar uteslutande med marknadens överlägset högsta och säkraste kvalitet på både utrustning och material.

Naturliga resultat

Ett återkommande önskemål från många av våra kunder är en behandling som är effektiv och ger resultat utan att se onaturlig eller konstlad ut. I fallet kosmetisk pigmentering, eller permanent makeup, händer det att man påträffar resultat som har åldrats med sämre resultat än önskat. Som exempel kan vissa pigment börja dra åt en annan nyans än den avsedda allteftersom tatueringen bleknar med tiden. Att pigmentet bleknar är naturligt, men att det ändrar karaktär är inte önskvärt. Skönhetskliniken både använder och är innovatören bakom märket Bevaro - utrustning och pigment för permanent makeup. Dessa pigment är registrerade hos Läkemedelsverket och ändrar inte nyans under blekningsprocessen utan bleknar bara sakta med tiden, något som är helt unikt på marknaden. Tatueringsmaskinerna är av högsta möjliga kvalitet och har utvecklats i samarbete med ett tyskt företag som liksom vi fokuserar på hygien och säkerhet. Den digitala tekniken gör behandlingarna i stort sett smärtfria.

Uppsök oss för konsultation och behandling

Både män och kvinnor upplever idag att de har områden på kroppen som de inte trivs helt bra med. Att lägga sig under kniven för att åtgärda ett mindre problem kan kännas drastiskt, kostsamt och skrämmande - och ofta är det faktiskt inte nödvändigt. Det du anser vara ett problemområde är kanske inte ens märkbart för någon annan, ofta är till och med mindre ingrepp inte nödvändiga. Men alla känner sig själva bäst, och att åtgärda något man själv retar sig på kan kännas som en stor lättnad, oavsett vad andra anser. Vårt utbud av behandlingar är brett, vår kompetens mycket hög och våra resultat både effektiva och naturliga. Ta kontakt med oss och berätta vad du funderar över, tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar för just dig och dina önskemål.

Medicinskt säkra skönhetsbehandlingar