Våra behandlingar

Våra övriga behandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. Utöver injektionsbehandlingar med fillers och botox utför vi olika sorters permanent makeup med hjälp av digital teknik och den säkraste och mest effektiva utrustningen. Nålarna är tunna och går in i huden utan att vibrera vilket gör behandlingarna nästintill smärtfria.

Permanent Makeup

Ett av våra mål är att erbjuda dig som kund medicinskt säker kosmetisk pigmentering - permanent makeup med vackert och naturligt resultat. Några av alternativen som finns är följande:

 • 3D Bryn och Eyeliner
  3D bryn är ett bra alternativ för dig som är ute efter ett naturligt intryck av tätare ögonbryn med fler strån. Med 3D-stråteknik och bryn- och fransstimulering får du de ögonbryn du vill ha. Alternativen för permanent eyeliner är många - från alla tänkbara nyanser och en diskret markering av fransraden till en välgjord makeup. Rådgör med oss kring vad som skulle passa just dig.
 • Ärrkamouflage
  För att försvaga intrycket av mycket ljusa ärr efter till exempel plastikoperation eller brännskador använder vi en metod som bygger på att tillföra hudnära pigment som effektivt döljer ärret.
 • Borttagning av kosmetisk pigmentering
  Med hjälp av den säkraste och mest effektiva utrustningen kan vi bleka eller ta bort oönskade tatueringar och pigmentfläckar.
 • Läpptatuering
  Vill du förstärka eller jämna till din läppkontur i en naturlig ton, eller ge intrycket av en målad mun? Skönhetskliniken erbjuder många färgpigment, Ta gärna med dig en favoritpenna eller läppstift för referens och jämförelse!
 • Vårtgårdspigmentering
  Vårtgårdspigmentering heter areolarekonstruktion på fackspråk, och finns för dig som till exempel har genomgått en bröstreduktion och vill ha en ny brösvårta. Metoden lämpar sig självklart väl även för den som vill ändra färg eller storlek på sina befintliga bröstvårtor.

före efter fillers göteborg

Skönhetsbehandlingar

Vi utför även effektiva skönhetsbehandlingar för ansikte och kropp, i vårt utbud ingår bland annat följande behandlingar:

 • Resultatinriktad hudvård
  Vi arbetar med den exklusiva hudvårdsserien Is Clinical i kategorin cosmeceuticals. Produkterna har utvecklats av det amerikanska företaget Innovative skincare och har nått stor popularitet på grund av sina synbara resultat. Alla produkter i sortimentet är baserade på de allra renaste och bästa botaniska ingredienserna och är kliniskt dokumenterade både i fråga om verkningssätt och säkerhet.
 • Fettreduktion med injektion - Lipolysering
  Vid dessa behandlingar använder vi oss av injektioner med produkterna Desoface och Desobody som består av gallsyra. Gallsyran gör fettcellens membran ostabilt och förstör den vilket leder till fettreduktion. Behandlingen görs med lokalbedövning och passar för personer med lätt övervikt eller lokaliserade fettdepåer som är resistenta mot diet och motion på områden som haka och hals, buk, överarmar, rygg, lår och knän.
 • Ultra V trådlyft
  Ultra V trådlyft används för att lyfta, strama åt och öka hudens elasticitet och har på kort tid blivit en ledande metod för hudföryngring. Resultaten är mycket goda och ingreppet innebär varken narkos, intensiv smärta eller lång återhämtning. Behandlingsmetoden är väl beprövad och utförs enbart av Skönhetsklinikens legitimerade sjuksköterska och läkare.
 • Microneedling
  Bevaro Microneedling är en en nålbehandling där 12 till 42 nålar sitter ihop och gör mikroskopiska hål i huden igenom vilka aktiva substanser som förbättrar hudstrukturen förs ned. Behandlingen reducerar fina linjer och kroppens egna naturliga processer börjar en läkningsprocess, vilket gör den effektiv för problem som akneärr och hudbristningar. Även röklinjer kring munnen och linjer runt ögon går att åtgärda med microneedling.
 • Plasma pen
  Bevaro Plasma pen är en icke kirurgisk behandling för hudföryngring. Plasma pen arbetar med plasmaimpulser som består av molekyler och syre. Plasmaljus uppstår en millimeter från hudytan och reagerar där på hudens fukt. Genom att placera punkterna i ett specifikt mönster sker en åtstramning av huden. Undvik sol och spray tan i två veckor innan denna behandling!
 • PRX - T33
  PRX - T33 är en revolutionerande och nålfri form av biovitalisering. Den är en anti-agebehandling som passar alla hudtyper, återhämtningstiden är kort och utan sociala begränsningar.

Botox

Om du retar dig på specifika rynkor eller linjer i ditt ansikte kan botox vara rätt lösning för dig. Det finns en mängd muskler i ansiktet, och du använder dem vare sig du vill eller inte! Varje gång du ler eller skrattar, rynkar pannan, grinar illa eller kisar mot solen drar dina ansiktsmuskler ihop sig, vilket förstås med tiden för med sig att rynkor och veck bildas. Med åldern förlorar huden sin elasticitet, varpå vecken blir djupare och stannar kvar i ansiktet även när du slappnar av. Det är en naturlig del av åldrandet, och många tycker att rynkor och veck både är vackra och ger ett ansikte sin personlighet och charm. Det finns dock rynkor som man kan vantrivas med, till exempel “bekymmersrynkan” mellan ögonbrynen som kan göra att du ser arg eller bekymrad ut trots att du inte är det. Har du den typen av rynkor och retar dig på dem så kan en injektion med botox vara en enkel och okomplicerad lösning för dig.

Fettfrysning

Cryo T-Shock är en innovativ medicinteknisk maskin som utför behandlingar för fettreducering, cellulitutjämning, rynkborttagning och uppstramande effekt på lös hud. Maskinen använder så kallad termisk chock, vilket innebär att behandlingen växlar mellan hypertermi (värme) och kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt. Behandlingen påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt att avlägsna fettdepåer på lokala områden.

Professionella skönhetsbehandlingar för alla